Zakelijk bestellen

Bloematelier De 4 Seizoenen uit Beek en Donk levert naast boeketten op factuur ook bloemenabonnementen, interieurbeplanting en kerstdecoraties.

Online bestellen bedrijven

Voor zakelijke klanten is een speciale inlog mogelijk. U kunt hiermee op factuur bijvoorbeeld verjaardagsboeketten, afscheidsboeketten of bloemen bij ziekte bestellen. We bezorgen in Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout, Boerdonk, Gemert en Helmond en omgeving. Wilt u bestellingen laten bezorgen door heel Nederland? De boeketten kunnen via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland worden bezorgd.

Ook kan Bloematelier De 4 Seizoenen uit Beek en Donk uw bloemenabonnementen, interieurbeplanting, onderhoud en kerstdecoraties leveren. Op maat kunnen we kijken wat passend is. Wij maken hiervoor graag een afspraak.

Systeem zakelijk bestellen

Door het online servicesysteem op maat in te richten en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken.

Neem contact op